Türk Telekom Yurtdışı Kullanım Açma

featured

Türk Telekom Yurtdışı Kullanım Açma haberimizi okuyarak Türk Telekom ‘la yurtdışına hattınızı aktif edebilir ve yurtdışındaki sevdiklerinizle Vodafone sayesinde çok rahat bir biçimde konuşabilirsiniz.

 

Tarifen Yurtdışında Servisi ile hiçbir işlem yapmadan yurt içi tarifenizdeki internet, dakika ve mesajlarınızın tamamını yurt dışında tam 85 ülkede aynen kullanabilirsiniz.Gerek iş icabı gerekse turizm amacı ile sık sık yurt dışı seyahati gerçekleştiren kişiler ve hatta orada yaşayan kişiler için Vodafone hattınızı yurt dışına açmakta ve hatta sizlere mükemmel tarifeler sunmaktadır.14 Ağustos 2018 itibarıyla geçerli tarifelerde bulunup mobil hattı yurt dışı kullanıma açık olan tüm müşterilerimiz, yurt dışında 85 ülkede Tarifen Yurtdışında Servisi’nden hiçbir işlem yapmadan faydalanabilecektir.Türk Telekom mobil hat sahibi olmayanlar hiçbir geçiş ücreti ödemeden numaranızı taşıyarak veya yeni hat satın alarak bu servisten faydalanmak için Türk Telekom mağazalarına gelebilirsiniz. Peki Türk Telekom yurtdışı kullanım açma işlemini nasıl gerçekleştiririm diyorsanız cevabı haberimizin devamında.Hattınızı yurt dışı kullanımına açmak için  özellikle yurtdışına çıkmadan önce faturalı/faturasız hattınızın uluslararası dolaşıma (roaming) açık olduğundan emin olmalısınız.

Türk Telekom Yurtdışına Açma 

Turk Telekom hattınızı yurtdışında kullanmak için, yurtdışına çıkmadan önce kullanıma açmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp yurtdışı konuşma, sms ve internet paketi de satın alabilirsiniz.

1. Yöntem: AC yazıp 5555‘e ücretsiz SMS göndererek*
2. Yöntem: *150# yazıp arama tuşuna basarak
3. Yöntem: Türk Telekom hattınızdan Müşteri Hizmetleri 500‘ü arayarak

 

-TARIFEN YURTDISINDA yazıp 5555 ‘e gönderin. Yurtiçinden 5555’e gönderilen kayıt SMS’leri ücretsizdir.

 

-Türk Telekom Online İşlemler uygulamasına giriş yapın ve hattınızı yurtdışında kullanmaya başlayın.

 

-Türk Telekom Müşteri Hizmetlerinden 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak hattınızı  yurtdışına açtırabilirsiniz. Ya da mevcut telefonunuzdan *151#’yi tuşlayarak ta hattınızı  yurtdışına açtırabilirsiniz.

 

-Türk Telekom mağazalarına gelerek  hattınızı  yurtdışına açtırabilirsiniz.

 

 

Yurt dışında kullanım yapılmayan günlerde herhangi bir ücret yansıtılmaz. Yurt içi tarifeye ek satın alınan paketler kapsam dışıdır. Günlük ücret karşılığında her gün Türkiye saatiyle 24:00’a kadar kullanım yapabilirsiniz. Türkiye saatiyle 24:00’dan sonra yapılan kullanımlar için tekrar günlük ücret alınır.

Ücretlendirme periyodu, “TARIFEN YURTDISINDA” kapsamında yurt içi tarifenizdeki kotanız kapsamında yaptığınız yurt dışı ses kullanımınız için 60 sn, internet kullanımınız için 10 KB olarak uygulanacaktır. Yurt içi tarifenizdeki internet kotanızı aştığınız durumda, yapılan kullanımların ücretlendirme periyodu 1MB olarak uygulanacaktır. Yurt içi tarifenizdeki kotanızı kampanyaya kayıtlı iken yurtdışında aştığınız durumda, 90Kr/Dk, 90Kr/MB, 90Kr/SMS üzerinden ücretlendirilirsiniz. Servise kayıt olduğunuzda, hattınız yurtdışında kullanıma kapalı ise otomatik olarak açılacaktır. Servisin geçerli olduğu tarifelerden, geçerli olmayan bir tarifeye geçiş yapıldığında servis otomatik olarak iptal edilecektir.

 

Siz değerli okuyucularımıza Türk Telekom yurtdışı kullanım açmaya dair bilgilerimizi sunduk .  Mobil telefon hattınızı yurtdışına çıkmadan önce ya da yurtdışındayken kullanıma açtırabilirsiniz. Yapacağınız birkaç basit işlemle yurt dışından telefonunuzla arama yapabilir, sms atabilir, gelen aramaları cevaplayabilir ve internete girebilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom bayilerine giderek Türk Telekom hakkında öğrenmek istemiş olduğunuz bütün yurtdışı paketleri uygun fiyattan temin edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: ücretsiz numara sorgulama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir