Hemen, Anında, En Kolay Kredi Kartı Veren Bankalar 2022

featured

Anında kredi kartı veren bankalar karşılaştırması yapabilir hemen kart başvurusu yaparak kredi kartınızı alabilirsiniz.

 

Kredi kartı sahibi olmak, günümüzde para taşımak istemeyen ve alışverişlerini taksitli olarak yapmak isteyen herkesin tercihi olmuştur. Türkiye’de geçtiğimiz 2017 yılında kredi kartı sayısı tam 61 Milyon adet olarak gerçekleşti. [Kyn: Bankalararası Kart Merkezi] Tabi bu rakam bir kişinin bir kaç bankanın kredi kartını kullanması ile katlanıyor. Bu sayfada yer alan bilgiler sayesinde siz de anında kredi kartı veren bankalar ile kart başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapıp anında almak isteyen kişiler ise hemen kredi kartı veren bankalar araması yapmaktadır. Bunun için bizde hızlı yoldan kredi kartı basıp anında onaylayan bankaları araştırdık ve sizlere sunduk.

Anında Kredi Kartı Veren Banka

Eğer bankalardan kredi kartı almak istiyorsanız öncelikle bankaların hangi kişilere kredi kartını verdiğini bilmelisiniz. Bilindiği üzere bankalar da birer ticari işletmelerdir ve kar için çalışırlar. Bu nedenle bünyesinde sundukları kredi kartlarını da güvenilir kişilere vermek isterler. Banka yetkilileri, kredi kartı başvurusu yapan kişinin kredi notunu, kredi sicilini, geçmiş ödemelerini, gelirini, nakit durumunu gibi şeyleri inceler ve onay aşamasına çıkarır. Özellikle kamu bankaları daha çok pürüz incelerken, özel bankalar daha çok kişiye kredi kartı verebilmek için öncelikli olarak kredi notuna bakarak hareket ederler. Bu nedenle daha hızlı kredi kartı sahibi olmak isteyenler için aşağıda vereceğimiz özel bankalara başvurulması sizin yararınıza olacaktır. İşte anında kredi kartı veren banka listesi:

  • Akbank Axess Kredi Kartı
  • Denizbank Bonus Kart
  • Garanti Bonus Kart
  • İş Bankası Maximum Kart
  • İNG Bonus Card

 

Akbank Axess Kredi Kartı

Akbank’ın yüzbinlerce kullanıcısı olduğu Axess karta siz de anında sahip olabilirsiniz. Akbank kredi kartı dünyasına gelerek avantajlı kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Akbank’ın resmi web sitesine gidebilir, başvurunuzu hemen yaparak kartınızı alabilirsiniz. Herkese anında kredi kartı veren bankalar arasında yer alan Akbank’tan kredi kartı almak istiyorsanızi aşağıda yer alan link tıklayarak Akbank’ın resmi sitesinde başvurunuzu yaparak kartınızı adresinize kadar teslim alabilirsiniz.

Denizbank Bonus Kredi Kartı

Deniz Bonus kredi kartı ile ayrıcalıklı kampanyalardan yararlanmak için hemen başvurunuzu yaparak, anında onaylı kredi kartını siz de alabilirsiniz. Aşağıda yer alan bağlantı direk olarak Denizbank internet sitesine başvuru ekranı sayfasına gitmektedir. Bir kaç bilgiyi doldurduktan sonra başvurunuzu yapabilir, kredi kartınızı alabilirsiniz.

İnternetten kredi kartı başvurusu yapılan bankalar

İnternetten kredi kartı başvurusu

 

Garanti Bankası anında kredi kartı

Türkiye’de en çok tercih edilen kredi kartını bünyesinde barındıran Garanti Banaksı ile sizde ayrıcalıklı tekliflerden yararlanabilirsiniz. Bonus Card ile bir çok özellik içerisinde barındırılarak  müşteriye sunulmaktadır. Anlaşmalı alışveriş noktalarından yaptığınız alışverişleri taksitlendirebilir ve Bonus Card ile ödeyebilirsiniz. Garanti Bankası, en hızlı kredi kartı veren bankalar arasında yer alıyor ve Garanti şubelerine giderek kart başvurunuzu yapabilirsiniz. Aynı zamanda Garanti internet şubesinden de başvuruda bulunabilir ve hemen bir Bonus kart sahibi olabilirsiniz. 444 0 333 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak “kredi kartı almak istiyorum” dedikten sonra hemen bir başvuru bırakabilirsiniz.

İş Bankası Anında Maximum Kart

Türkiye İş Bankası Maximum kart başvurusu yaparak hemen bir kredi kartı sahibi olun. İş Bankası şubelerinden kart başvurusu yapılabildiği gibi, 0850 724 0 724 numaralı müşteri hizmetlerinden de kredi kartı talebi oluşturabilirsiniz.İş Cep uygulaması yada İş Bankası internet şubesinden de başvuru yapabilirsiniz.

İNG Bank Bonus Card

Türkiye’de yenilikçi bankalardan birisi olan İng’de kredi kartı alabilmeniz için banka şubelerinden, sms ile, müşteri hizmetlerinden yada internet şubeden başvuru yapmak mümkündür. İNG Bonus Card sahibi olmak isteyenler, KART, TC numaranızı aralarında bir boşluk bıraktıktan sonra 2205’e gönderin. Kart başvuru talebi anında yanıtlanıyor ve kredi kartı onay çıkması durumunda 1 hafta içerisinde evinize kadar geliyor.

 

Kredi kartı başvurusu yapıldıktan sonra onay aşaması gelir. Onay aşamasında ise kartınız onaylanırsa bazı bankaların şubelerinde basılıp tarafınıza teslim edilebilmektedir. Ancak bu bankaların devamlı müşterileri için geçerli olup çoğu banka, kartınızın tam olarak tamamlandıktan sonra  hafta içerisinde size ulaştırılacağını söyleyecektir. Sizde banka şubesine gitmek yerine bu sitede bulunan linklerden “kredi kartı başvurusu” yapabilir ve hemen bir kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Sizde bu bankalardan biri yada bir kaçına başvuru yaparak bir kredi kartı alabilirsiniz. Yukarıda sıraladığımız bankalar, anında kredi kartı veren bankalar arasında hizmet vermektedir. Bu bankalardan da ayrıca diğer bankaların kredi kartlarını alabilirsiniz. Kredi notunuz yeterli seviyedeyse ve kredi siciliniz temizse istediğiniz bankaya başvuru yapabilirsiniz. Kredi notu kötü ve yasal takibe girmiş kişilere bankalar kredi kartı vermiyor. Ayrıca kredi kartı değerlendirme sürecinde bankalar sizden gelir belgesi de isteyebilmektedir. Siz de anında kredi kartı sahibi olmak istiyorsanız yukarıda yer alan başvuru kanallarını kullanabilirsiniz.

 

Buna da bakın: En kolay kredi kartı veren banka

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir