Kesin Onaylı Kredi Kartı Veren Bankalar

featured

Hemen anında kart sahibi olmak için kesin onaylı kredi kartı veren bankalar listesini bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Günümüzde pek çok kişi kesin onaylı kredi kartı almak istemektedir. Sicilin kötü olmasından veya kredi notunun kötü olmasından dolayı kredi kartı başvurusu olumlu olmayan kişiler için, bu sayfamızda kesin onaylanan kredi kartı başvursunu sizler için hazırladık.

Kesin Onaylı Kredi Kartı Veren Bankalar

Aslında bir çok bankadan kredi kartı sahibi olmak yerine, en avantajlı kredi kartını tespit ederek tek bir bankadan “yüksek limitli” bir kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Bunun için farklı yollardan araştırma yapmanıza gerek yok, biz araştırdık ve sizlere hangi banka en avantajlı kredi kartını veriyor, en hızlı kredi kartı basan ve gönderen bankalar hangisi diye sıraladık. Kesin onaylanan kredi kartı veren bankalar:

  • Akbank
  • Garanti
  • HSBC
  • Denizbank
  • Yapı Kredi
  • Odeabank
  • QNB Finansbank
  • ING
  • İş Bankası

Akbank Axess kredi kartı
Türkiye’de kullanım bakımından en çok tercih edilen Akbank axess kredi kartı olduğu bilinmektedir. Bunun nedeni ise axess kart bünyesinde barındırılan pek çok özellik yatmaktadır. Axess kart ile yapılacak alışverişlerde chip-para yani puanlar kazanırsınız. Kazanılan chip paralar ile Türkiye’nin her yerinde alışverişler yapabilir ve ödemelerinizi chip paralar ile yapabilirsiniz. 1 chip para kazandığınızda 1 TL yerine geçmektedir. Yani 100 chip-para biriktirirseniz 100 TL’lik alışveriş yapma hakkına sahip oluyorsunuz.

Axess kart ile alışverişlerinizi taksitlendirme imkanınız da vardır. Ayrıca nakit çekim, taksit atlatma, borç erteleme gibi özelliklerden de yararlanabilirsiniz. Diğer yandan axess kart ile otomatik fatura ödeme talimatı vererek faturalarınızı da gününde ödeyebilirsiniz. Akbank her ay düzenli olarak kampanyalarını değiştirmekte ve yenilerini eklemektedir. Örnek olarak güncel kampanyadan bahsetmemiz gerekirse; axess mobili kullanan müşterilere özel olarak 15 Mart-15 Nisan arasında her 100 tl akaryakıt harcamasına  10 TL, toplamda 40 TL chip para verilmektedir. Yine mobilden katılan kart kullanıcılarına özel olarak 60 TL chip para kazanma şansı tanınıyor. Akbank’tan anında onaylı kredi kartı sahibi olmak istiyorsanız hemen aşağıdaki adrese tıklayıp, yönlendirileceğiniz Akbank sitesinde kart başvuru formunuzu doldurup onaylayın ve hemen kredi kartınızı alın.

Denizbank
Denizbank’ta da “herkese anında onaylı kredi kartı” başvurusu alınmaktadır. Bonusu en bol Deniz Bonus kart ile, yurt içi ve yurtdışı alışverişleriniz ile internet alışverişlerinizde bonus puan kazanabilir, kazandığınız puanlarla alışverişler yapabilirsiniz. Ayrıca Denizbank Bonus kart’a başvuru yaparak 200 TL’lik  bonus kazanabilirsiniz. Aşağıda yer alan adrese yada başvuru formuna tıklayarak anında kart başvurusu yapabilirsiniz. Kartınız onaylandıktan hemen sonra adresinize kadar teslim edilecek ve kullanıma açılacaktır.

Garanti Bonus Kredi Kartı
Sayısız üye iş yeriyle en çok kullanılan kredi kartlarından birisi de Garanti Bankası’nın Bonus kartıdır. Dünyada pek çok kişi tarafından tercih edilmesinin şüphesiz nedeni hem kullanım kolaylığı, hem de yapılan avantajlı kart kampanyalarından dolayıdır. Sizde Garanti Bankası bonus kredi kartı sahibi olarak avantajlı tekliflerden yararlanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için ise Garanti bankası kredi kartı başvurusu sayfasına göz atabilirsiniz.

İş Bankası Maximum Kredi Kartı
En hızlı kredi kartı gönderen bankalar arasında 3. sıra İş Bankası’nın maximum kartı yer almakta. Türkiye’de pek çok kişi tarafından tercih edilen ve sevilerek kullanılan İş Bankası maximum kart sahibi olarak, alışverişlerinizi taksitlendirebilirsiniz. Her alışverişte puan kazanarak yine bu puanlarla birlikte alışverişler yapabilir, borç etleleme nakit çekim gibi farklı özelliklerden de yararlanabilirsiniz. Daha detaylı bilgiye İş Bankası kredi kart başvurusu sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bazı bankalar müşterilerini artırmak amacıyla düzenlediği kampanyalarda online başvuru aldıktan sonra anında kart onayı vererek kartı müşterinin adresine kadar yollamaktadır. Kredi Bankalar sitesi olarak sizler için araştırmalarımızı yapıyor ve anında kart basan bankaları sizlere sunuyoruz. Vereceğimiz bankalar bilgilendirme amaçlı sizlere sunulmuştur sizde kredi kartı başvurusu yaparak hemen onay alabilir ve hızlı yoldan kart sahibi olabilirisiniz. Peki hangi bankalardan en hızlı yoldan kredi kartı başvurusu yapabiliriz ve hangi bankanın kredi kartları daha avantajlı, gelin birlikte bakalım. Yeni Çağ Gazetesinde yer alan habere göre Türkiye’de 189 milyon adet kredi kartı kullanılmaktadır, yani bir kişinin 4-5 bankadan kredi kartı olabilmektedir. Bu rakamı görünce bizde şaşırmadan edemedik ve kendi kendimize hala kredi kartı olmayan kişiler kalmışmı diye sitem ettik.

3 banka, Türkiye’de en çok tercih edilen kredi kartlarına sahip bankalardır. Sizde bu bankalara online kredi kartı başvurusu yaparak kartınızı hemen adresinize kadar teslim alabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı başvurusunda başvuru yapan kişilerin sicili ile birlikte, kredi notu da incelenmektedir. Kart başvurusu genellikle 1 iş günü içerisinde sonulçlanmakta ve kart basıldıktan 1 hafta içerisinde kişiye ulaştırılmaktadır. Adresinize kadar gönderilecek ve anında onaylı kart sahibi olmak isteyenlere önerimiz listemizin 1. sırasında yer alan Akbank axess kredi kartıdır. Siz de kesin onaylı kredi kartı ile anında kart sahibi olabilir ve kartınızı hemen kullanıma açtırabilirsiniz. İnternetten yapacağınız alışverişlerde de kartınızı güven içerisinde kullanabilir, alışverişlerinizi taksitlendirebilirsiniz.

 

En kolay kredi kartı veren bankalar

En iyi kredi kartı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir