Hangi Bankadan Kredi Çekebilirim

featured

En kolay kredi veren bankalar arasından, hangi bankadan kredi alabilirim diye merak eden kişilere, kredi notuna göre kredi seçeneklerine göz atabilirsiniz.

 

Kredi çekmek istiyorum ama hangi banka olacağına karar veremiyorum, hangi bankadan kredi çekebilirim diye merak eden kişiler için bir yol haritası hazırladık. Kredi çekerken nelere dikkat edilmeli, kredi notunun kaç olması gerekmektedir, hangi bankalar kredi kullanırken daha avantajlı hakkında tüm bilgileri bu sayfadan bulabilirsiniz.

Öncelikle krediler, kişilerin ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Bankalar sizin bu krediyi neden kullanmak istediğinizi öğrenmek isterler, amacına uygun başvuru yapılmayan krediler de doğal olarak reddedilir. Peki kredi kullanmadan önce nelere dikkat etmek gerekir? Hangi bankadan kredi alırsam daha yararlı olur ve hangi bankalar ihtiyaç kredisinde daha avantajlı, gelin birlikte bakalım. ihtiyaç kredi başvurusu yapmadan önce ilk olarak aşağıda yer alan bilgileri kontrol edin. Krediyi çekerim, gerisini boşver mantığıyla hareket ederseniz sonucunda zarara uğrayabilirsiniz. Her bankanın farklı faiz ve kredi politikaları bulunmaktadır. Aynı krediyi bir başka bankada çekmek sizi bazen %25 oranında zarardan kurtaracaktır.

Kredi çekerken nelere dikkat edilmeli?

Kredi miktarı, ihtiyacınız olan parayla eşdeğer olmalıdır. “Fazla çekeyim zararı olmaz” mantığıyla hareket ederseniz, banka bu parayı ihtiyacınız olmadığını anlar ve kredi başvurusuna red cevabı verebilir. Bu durumda ise kredi notunuz düşecek ve bir diğer kredi başvurunuzun sonucunu da etkileyecektir.
Kredi notunuza göre kredi başvurusu yapmalısınız. 1200 seviyelerinde yer alan kredi puanına sahip olan kişiler için 15.000 TL’nin üzerinde kredi başvuruları çoğu zaman olumsuzlukla sonuçlanabilmektedir.
Kredi başvurusunda dikkat edilmesi gereken en önemli şey ise vade sayısıdır. Eğer bütçeniz elverişli ise vade sayısını düşük tutarak, kredi faizini de minimum seviyeye çekebilirsiniz. (Bazı bankalar vade sayısı düştükçe, faiz oranını da düşürmektedir.)
Krediyi, gerçekten ihtiyacınız varsa çekin ve kullanın, ihtiyaç dışı kullanılan krediler sonucunda bütçenizde dengesizlikler oluşabilir.

Hangi Bankadan Kredi Almak Kolay

Şimdi de gelelim asıl meseleye; “Hangi bankadan kredi çekebilirim?”. Tabi ki bu soruya bir çok cevap bulabilmek mümkündür. Sizler için kolay kredinin yollarını araştırdık ve hangi bankadan kredi çekebileceğiniz hakkında araştırmalar gerçekleştirdik. Ancak her kişinin farklı kredi sicili ve farklı kredi notu olduğu için, herkese “kesin kredi onayı” gibi bir şeyden söz edilemez. Bunun yerine en azından sitemiz üzerinden “kredi başvurusu” yaparak sizde kredi alıp alamayacağınız hakkında bilgilere ulaşmanız da mümkündür. Aşağıda yer alan kolay kredi veren bankaları inceleyebilir ve anında kredi başvurusu yapabilirsiniz.İNG BANK Online Kredi
İNG Bank ile e-kredi avantajlarından sizde yararlanabilirsiniz. İng e-kredi uygulaması yada internet şubesinden 50 bin lira 48 ay vadeli şubesiz olarak anında kredi alabilirsiniz. İng  Bank müşterisi olmasanız bile, kurye gönderilerek bulunduğunuz yerden kredi çekebilmeniz münkündür.
Diğer yandan e-kredi için kredinin onaylanması durumunda herhangi bir evrak talep edilmezken, gelir yada kredi notunuzun düşük görülmesi durumunda şubeler yada çağrı merkezi ile belge talel edilebilmektedir.

CEPTETEB KOLAY KREDİ BAŞVURUSU
En kolay kredi için Teb Bankası’nın şubesiz bankacılık uygulaması Cepteteb ile kredi kullanmak çok kolay! Kolay yoldan kredi veren bankalar arasında yer alan Cepteteb, 30 bin lira 48 ay vadeli krediler için anında ve dosya masrafsız olarak, şubeye gitmeden kullanabilirsiniz. Eğer cepteteb müşterisi değilseniz, banka çalışanları sizden randevu alarak bulunduğunuz yere geliyor ve evrak teslimi alıyorlar. Kredi değerlendirmelerinde ise e-devlet üzerinden alınan sigorta dökümünüz ve risk raporunuz ile yapılıyor.

 

Mutlaka inceleyin:

 
İhtiyaç kredisi faiz oranları 2018
Taşıt kredisi faiz oranları 2018
Telefondan kredi başvurusu
 

Yukarıda yer alan bankaların yanı sıra diğer bankalara da kredi başvurusu yaparak kendinizi deneyebilirsiniz. Asgari ücretle çalışan kişilerin ne kadar kredi alabileceği hakkında bilgilerin yer aldığı, Asgari ücretle çalışıyorum ne kadar kredi konusuna bakabilirsiniz. Hangi bankadan kredi çekebilirim hakkında bilgileri bu sayfa aracılığıyla öğrenebilirsiniz. Sosyal medyalardan kredi bankalar’ı takip etmeyi unutmayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir