QNB Finansbank Kredi Kartı Başvurusu (İnternetten ve Sms İle)

featured

QNB Finansbank kredi kartı başvurusu yaparak siz de CardFinans avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Finansbank Card Finans hemen teslim kredi kartınızı tek bir başvuru sonrasında alabilirsiniz.

Ülkemizde en çok tercih edilen kredi kartları arasında Finansbank’ın CardFinans kartı bulunmaktadır. Siz de, Finansbank kredi kartı başvuru yaparak anında kartınızı alabilir, avantajlı kampanyalardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.  Finansbank kredi kartları arasında CardFinans, CardFinans Go, CardFinans Fix, Xculusive, Xculusive Doctors, CardFinans Kobi olarak sıralayabiliriz. En çok tercih edilen CardFinans olduğundan dolayı bu sayfamızda Cardfinans başvuru kanallarını sizlere sunacağız. Aşağıda bulunan kanallardan hemen başvurunuzu yaparak kartınızı teslim alabilirsiniz.

Qnb Finansbank Kredi Kartı Başvurusu

Finansbank, teknolojiyi müşterilerine hızlı bir şekilde sunan ve teknolojideki yenilikleri takip eden bir bankadır. Siz de Finansbank’a kredi kartı başvurusu için pek çok farklı kanalı kullanabilir ve hemen kartınızı alabilirsiniz. Günümüzde genellikle internet üzerinden veya sms ile kredi kartı başvurularında artış olmuştur. Artık insanlar banka şubesine gitmek yerine müşteri hizmetlerini arayarak, sms göndererek veya internet şubesinden tek bir form doldurarak başvurularını tamamlayabilmektedir. Biz de en ptatik kredi kartı başvuru yollarını bu sayfamızda sıraladık. İstediğiniz başvuru kanalını tercih ederek CardFinans sahibi olabilir ve avantajlı kampanyalardan anında yararlanmaya başlayabilirsiniz.

BUNA DA BAKIN: Kolay kredi kartı veren bankalar

1. İnternetten: Finansbank internet şubesine girerek (https://www.qnbfinansbank.com) siz de başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Anasayfada bulunan “kartlar” menüsüne girdikten sonra, “kart başvuru menüsü” seçeneğinden başvuru yapılacak kartı seçtikten sonra “Hemen Başvur” linkine tıklayarak kart başvuru formunu doldurabilirsiniz. BURAYA tıklayarak başvuru sayfasına hemen gidebilirsiniz.

2. Sms ile: TC Kimlik Numaranızı yazdıktan sonra 3452’ye sms gönderebilir ve sms ile kredi kartı başvurusunu yapabilirsiniz.

3. Mobilden: QNB Finansbank mobil uygulamasını cep telefonunuza indirdikten sonra, internet şubesi şifresi ile mobil şubeye girebilir ve “kartlar > kredi kartı başvurusu” sayfasına giderek bir form doldurup hemen başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Ayrıca Finansbank atm’lerinize kartınızı taktıktan sonra “Başvuru” menüsünden kredi kartı başvurusu yapabileceğiniz gibi Finansbank şubelerinden, Finansbank müşteri hizmetleri çağrı merkezini arayarak da kredi kartı başvurunuzu hemen gerçekleştirebilirsiniz. Yukarıdaki bilgileri kullanarak siz de, Finansbank kredi kartı başvurusu hemen yapabilir ve kartınızı adresinizde teslim alabilirsiniz. Ayrıca Finansbank müşterisiyseniz internet şubesine giriş yaparak da başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

İLGİLİ:
Finansbank kredi başvurusu
Finansbank kredi kartı limit arttırma
Finansbank bakiye sorgulama

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir